Povestea mea

Soția lui a fost răpusă de cancer imediat după nuntă. La doi ani distanță, poliția i-a bătut la ușă și…

Dave Lucy și-a pierdut soția la scurt timp după nuntă. Bărbatul din Santa Ana, California, a rămas văduv păstrând cele mai de preț amintiri cu soția lui: fotografiile de la nuntă, filmări și ultimele poze cu ea în viață.

La doi ani de la moartea soției, un polițist îi apare la ușă și îl invită la secția de poliție. Fără să bănuiască nimic, bărbatul se supune ordinelor. După ce a ajuns la secție, însă, a rămas fără cuvinte. Acolo a regăsit toate amintirile de la soția lui.

Ce se întâmplase de fapt? Într-o seară, casa lui Dave a fost jefuită de doi hoți. Aceștia au luat un laptop, un calculator, un telefon mobil și un album foto, obiecte în care bărbatul păstra fotografii și videouri cu soția sa.

Când le-a văzut, Dave a căzut în genunchi și a început să plângă. Erau singurele amintiri care îl mai legau de femeia pe care o iubise.

„Nu îmi păsa niciun moment de bani sau alte bunuri, pur și simplu faptul că nu mai aveam pozele cu ea era pentru mine ca un cuțit înfipt în gât”, a povestit bărbatul văduv.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X