Diverse

Soţia i-a murit în timp ce i-a născut unicul copil. După înmormântare, bărbatul s-a uitat în laptopul ei şi a rămas fără cuvinte

De multe ori, viața depășește orice scenariu de film sau de carte. Un tată din Statele Unite ale Americii a impresionat mii de oameni cu povestea lui dramatică. Bărbatul pe nume Jared le-a cerut ajutorul internauților pe platforma Reddit. Nu putea deschide o serie de fișiere pe care le-a găsit în laptopul… soției sale decedate în timpul operației de cezariană.

Tânărul care îș crește singur băiețelul de două luni luni a postat un mesaj pe reţeaua Reddit. Mesajul a fost unul care s-a viralizat rapid, iar mii de oameni i-au dat sfaturi atât tehnice. cât și de viață.

După ce a primit instrucțiunile, Jared a descoperit că soția sa a înregistrat mai multe melodii pentru micuțul lor în timp ce era gravidă. Sharry Buhanan-Decker avea o voce minunată și de abia aștepta să devină mamă. Din păcate, tânăra de 29 de ani nu a mai apucat să-și cunoască băiețelul din cauză că a murit din cauza unor complicații la naștere. Cu toate acestea, bebelușul va putea să asculte vocea mamei pe înregistrările care i-au fost dedicate din toată inima.

„Soţia mea a murit nu demult în timp ce dădea naştere primului nostru bebeluș. Nu mai e nevoie să vă spun că viaţa mea a fost un iiad în ultimele două luni. Ea a scris şi a înregistrat câteva cântece. Am găsit înregistrările, dar nu le pot deschide. Vreau doar să îi aud din nou vocea”, a scris Jared în mesajul publicat pe Reddit, scrie The Independant.

Băiețelul zâmbește și este fericit de fiecare dată când tatăl îi pune înregistrările cu vocea mamei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X