Vedete romanesti

Sore știe cum să mențină focul iubirii în cuplu. ”Ne-am propus să o facem mai des”

Romantică incurabilă, Sore știe cum să mențină pasiunea în viața ei amoroasă. Cântăreața a avut norocul ca logodnicul ei, Mircea Julien să fie pe aceeși lungime de undă și să fie la fel de romantic ca ea. Așa se face că, de câte ori vor să readucă focul iubirii, merg împreună la Paris, Orașul Îndrăgostiților.

Zilele trecute, Sore a împlinit 27 de ani, prilej pentru ca logodnicul ei să o ducă într-o scurtă vacanță. Deși au acasă o fetiță de aproape nouă luni, cei doi iubiți sunt conștienți că au nevoie și de câteva zile doar pentru ei. „Parisul este suprinzător de fiecare dată, dar nu a fost o surpriză, am știut foarte bine unde mă duc, în schimb mă bucur foarte tare că am reușit să o fac și a fost o vacanță relaxantă”, ne-a declarat Sore, completând că deși sunt la a treia vacanță singuri de când au devenit părinți, aveau nevoie de o astfel de escapadă. „Este a treia vacanță în doi de când am născut. Bine este mult supus vacanță, sunt de fapt două zile în care plecăm, dar ne-am propus să o facem cât mai des deoarece este mai bine pentru cuplu”, a mai spus cântăreața pentru LIBERTATEA.


Sore știe cum să mențină relația cu fiica ei
Vacanța pentru Sore și Mircea înseamnă doar câteva zile în afara Bucureștiului, însă, majoritatea timpului îl petrec gândindu-se la micuța lor. „Eu sunt aia care sună încontinuu când plecăm pe undeva. Mamele evident sunt mult mai conectat cu ceea ce înseamnă puiul, dar am norocul de o bonă minunată, în care am încredere”, ne-a mai spus cântăreața.

Sore a apelat, de ceva vreme, la serviciile unei bone, pentru a putea îmbina armonios jobul de mama cu cariera. Cântăreața și-a luat toate măsurile necesare pentru a nu avea surprize neplăcute cu femeia pe care a integrat-o, recent, în familia ei.

“Erin doarme la ora aceasta, este acasă cu tati. De luni până joi avem o bonă de încredere și mă bucur tare mult. Altfel nu aș fi avut cum să mă ocup de partea artistică și contează foarte mult pentru mine să mă pot exprima și așa”, a declarat, pentru Libertatea, Sore.

Deși femeia i-a făcut o impresie bună și referințele primite despre ea sunt în aceeași notă, artista s-a asigurat că poate vedea oricând ce se întâmplă cu bebelușul și cu bona în incinta căminului conjugal.

“Am și camere de luat vederi, am trecut prin mai multe recomandări pentru a ajunge și a mă convinge că e persoana potrivită și cred că am luat deciza bună. E tânără, e în putere, e amuzantă, e cu picioarele pe pământ și foarte iubitoare și atentă cu Erin, ceea ce e cel mai important pentru mine”, ne-a povestit ea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X