Vedete romanesti

Sora Nicoletei Luciu se plange ca n-are de munca, dar iese la plimbare cu ceas de 10.000 de euro la mana si geanta de 2.000 de euro. Isi cauta cu disperare serviciu

Iuliana Luciu are accesorii de zeci de mii de euro.


Iuliana Luciu a demisionat din televiziune, la inceputul acestui an, pe motiv ca s-a saturat sa fie asistenta tv in cadrul unei emisiuni si ca vrea sa arate tuturor ca ea poate mai mult de atat. E drept ca a reusit sa-si surprinda apropiatii, fanii si fostii colegi de breasla cand, timp de cateva luni, s-a plimbat in vacante de fite, numai una si una. In perioada respectiva, mai toata lumea se intreba de unde are atatia bani ca sa se plimbe in tari straine si sa stea cu saptamanile in vacanta, avand in vedere ca job nu mai avea. Acum, vedeta isi cauta cu disperare de munca, de preferat in televiziune, ca sa aiba un venit stabil. Iuliana recunoaste ca are nevoie de serviciu, dar daca ne uitam la ce accesorii are, nu pare sa o duca rau deloc. Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe sora Nicoletei Luciu la mall. Fosta asistenta tv purtat la mana un ceas de lux, de 10.000 de euro si o geanta de firma de aproximativ 2.000 de euro.

In anturajul vedetei nu se mai discuta despre subiectul Iuliana si milionarul Neculaie, de o perioada, ceea ce le-a ridicat semne de intrebare apropiatelor ei: ori cei doi au intrerupt orice legatura, ori milionarul a ajuns la fundul sacului si vedeta se vede nevoita sa-si caute de lucru.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X