Vedete romanesti

Solistul de la Carla`s Dreams, fără mască! Soţia a băgat divorţ de el


Toată lumea îşi doreşte să-l vadă fără mască, iar acest lucru s-a întâmplat, până la urmă. Solistul de la Carla`s Dreams, în plin avânt profesional, a avut probleme şi pe plan familial, el aflându-se în pragul despărţirii de soţia lui. Aceasta este o femeie de afaceri cunoscută în Republica Moldova!

Presa din Republică l-a deconspirat pe solistul apreciatei formaţii ca fiind Andrei Ţăruş, în vârstă de 32 de ani. Identitatea lui a rămas multă vreme un mister, dat fiind faptul că el şi băieţii din trupă nu ies niciodată pe scenă fără un strat gros de machiaj, asta fiind de fapt, şi emblema grupului. Din anul 2010, Andrei Ţăruş este căsătorit cu o femeie de afaceri de succes în Republica Moldova, Nelea Motricala.

Însă, nu tot timpul lucrurile au stat pe roze între ei, iar neînţelegerile dintre ei au fost deosebit de grave, ducând până la divorţ! Femeia a introdus cererea de separare legală în anul 2013, la o judecătorie din Raionul Chişinău, dar s-a împăcat cu solistul în timpul procesului, magistratul luând act de cererea de renunţare la judecată a reclamantei.Soţia lui Andrei Ţăruş este o femeie educată, conform autocaracterizării pe care „Eroina” lui Ţăruş a lăsat-o pe reţelele de socializare. Ea a urmat cursurile facultăţii de „Managementul Businessului Internaţional” la o universitate de prestigiu din Olanda, iar în prezent este şi-a fondat propria companie de turism.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X