Vedete romanesti

Sofia Vicoveanca, în lacrimi după cutremurul din Italia. Ce anunț a făcut artista

Sofia Vicoveanca a postat un mesaj cutremurător pe contul de socializare, după cutremurul din Italia. Artista s-a gândit la românii care locuiau acolo și le-a dăruit tuturor o doină. Artista a făcut public și un filmuleț tulburător.

Sofia Vicoveanca, în lacrimi după tragedia care a lovit Italia. Pentru a le mai alina durerea și pentru a arăta că este aproape cu sufletul de ei, Sofia Vicoveanca le-a transmis un mesaj celor care și-au pierdut familiile. „Au plecat în Italia cu toată speranţa, cu gândul de a pune deoparte, de a-şi creşte copiii şi de a-şi ajuta părinţii în anii grei ai bătrâneţii!… Pentru câţiva dintre ei, totul s-a sfârşit acum câteva zile, în cutremurul care le-a secerat vieţile, fără milă! Moartea, când vine, nu întreabă ce naţionalitate ai, în faţa ei toţi suntem egali… Mă rog Tatălui Ceresc să le dea odihnă fără de sfârşit şi să-i primească în Lumina Sa! Iar celor rămaşi acasă, mângâiere şi putere!! În memoria celor pe care moartea i-a smuls prea brusc dintre noi şi ca o alinare pentru cei ce le-au fost apropiaţi, o doină născută dintr-un bocet: „Inimă, pământ glodos”! Eu le sunt alături cu tot sufletul!! Iar voi, dragii mei, toţi cei ce sunteţi departe, Dumnezeu să va aibă în paza Sa, clipă de clipă!,”a scris interpreta Sofia Vicoveanca pe pagina sa de socializare.

Sofia Vicoveanca, susținută de prietenii de pe contul de socializare
Fanii de pe contul de socializare au reacționat imediat și i-au mulțumit cântăreței Sofia Vicoveanca pentru gestul său. „Bună ziua, d-na Sofia si va mulțumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase ce le-ați adresat nouă, celor ce trăim departe de cei dragi. Dumnezeu să vă dea multă, multă sănătate și numai bine la toată familia. Vă îmbrățișez cu drag,” a scris una dintre fanele interpretei de muzică populară.

Au plecat în Italia cu toată speranţa, cu gândul de a pune deoparte, de a-şi creşte copiii şi de a-şi ajuta părinţii în anii grei ai bătrâneţii!… Pentru câţiva dintre ei, totul s-a sfârşit acum câteva zile, în cutremurul care le-a secerat vieţile, fără milă! Moartea, când vine, nu întreabă ce naţionalitate ai, în faţa ei toţi suntem egali… Mă rog Tatălui Ceresc să le dea odihnă fără de sfârşit şi să-i primească în Lumina Sa! Iar celor rămaşi acasă, mângâiere şi putere!!

În memoria celor pe care moartea i-a smuls prea brusc dintre noi şi ca o alinare pentru cei ce le-au fost apropiaţi, o doină născută dintr-un bocet: "Inimă, pământ glodos"! Eu le sunt alături cu tot sufletul!!

Iar voi, dragii mei, toţi cei ce sunteţi departe, Dumnezeu să va aibă în paza Sa, clipă de clipă!

Posted by Sofia Vicoveanca Oficial on 28 August 2016

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X