Social

Şoferul unui Jaguar, oprit de poliţie. Ce explicaţie a dat pentru că maşina era furată

Un bărbat a fost prins în Constanţa într-o maşină de lux furată.

Poliţia de frontieră a descoperit pe raza judeţului Constanţa un autovehicul marca Jaguar, model XKR-S, căutat de autorităţile din Italia încă din 2015. Proprietarul a spus însă că habar nu avea despre asta, el cumpărând maşina din Italia cu 12.000 de euro – o zecime din preţul său.

Maşina a fost confiscată până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.


Potrivit comunicatului autorităţior, ”În data de 31.08.2017, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Serviciul de Investigații Criminale și cu sprijinul reprezentanților Registrului Auto Român, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat pe raza judeţului Constanţa un autovehicul marca Jaguar, model XKR-S, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul este căutat de autorităţile din Italia, în vederea confiscării din data de 12.12.2015, iar posesorul acestuia este cetăţeanul italian C.N., în vârstă de 49 de ani, domiciliat în Italia.

Bărbatul a declarat că a achiziționat autovehiculul de la o firmă din Italia contra sumei de 12.000 euro și nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi.”

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X