Socant

ȘOCANT! Un pastor a fost violat de trei femei

La începutul acestei luni, un pastor de 39 de ani din Zimbabwe a fost spitalizat de urgență după ce după o bandă de trei femei l-ar fi răpit, drogat și abuzat timp de două zile. Cele trei atacatoare au vârstele cuprinse între 21 și 25 de ani.

Bărbatul a rămas cu vătămări grave la organele genitale și alte semne de abuz, după ce a fost găsit inconștient pe marginea drumului. Victima mersese la domiciliul lor pentru a-și ridica o datorie bănească, pe care asestea le aveau la el.

Conform declarației acestuia, două dintre femei l-au imobilizat pe un pat, în timp ce a treia a efectuat atacul.

Poliția încearcă să dea de urma unei grupări mai vaste din care fac parte cele trei femei care se presupune că fac parte dintr-o bandă de „hoațe de spermă” care răpesc persoane și le droghează pentru a le fura lichidul seminal, pe care îl vând pentru a-l folosi la diferite practici oculte menite să „atragă norocul”. Vicitmele sunt alese, în special, dintre cei care fac autostopul.

Bărbatul în cauză a depus o plângere penală, în urma căreia cele trei suspecte au fost aduse în fața instanței. Declarația uneia dintre ele a fost halucinantă:

„Am vrut să-i demonstrăm că nu este imun la excitație. A reacționat imediat ce l-am atins”, relatează publicația britanică Metro.

Cele trei au recunoscut abordarea indecentă, dar au negat că actul ar fi fost fără consimțământul bărbatului.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X