Socant

Șocant! L-au ținut două zile în frigiderul de la morgă, deși avea încă puls

Caz şocant în Africa de Sud. Un tânăr de 28 de ani a fost declarat mort în urma unui accident de maşină. Trupul lui a fost trimis la morgă, unde a stat două zile. Când medicii au vrut să predea trupul familiei au constat că tânărul avea puls.

Msizi Mkhize a fost lovit de o maşină în timp ce se întoarcea acasă noaptea târziu. Paramedicii au crezut că bărbatul e mort şi l-au dus la morgă. Aici, l-au băgat într-un congelator mortuar unde a stat două zile, până când familia a venit să ridice trupul, scrie Daily Mail.

Când au deschis frigiderul, medicii au descoperit că bărbatul avea puls şi a fost transportat de urgenţă la spitalul Mahatma Gandhi. Din păcate, medicii nu au reuşiz să-l salveze şi acesta a decedat după 5 ore de chin.

Tatăl lui, Peter Mkhize, a declarat pentru Daily News:” Nu am cuvinte pentru a exprima ce simt despre ceea ce s-a întâmplat cu băiatul meu.”

Doctorul Rishigen Viranna a solicitat o anchetă completă. Acesta a spus:” Exista un concept în medicina de urgenţă cunoscut ca „ora de aur”, potrivit căruia, după trauma pacientul are o şansă de a-şi reveni dacă tratamentul medical îi este acordat într-o oră. Nu s-a aplicat în cazul acesta.”

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X