Social

Șoc în Dâmbovița! Un tânăr s-a sinucis după ce a pierdut la păcănele

Pasiunea pentru jocurile de noroc i-a fost mortală unui tânăr din județul Dâmbovița. Bărbatul s-a sinucis, după ce a pierdut 1800 de lei la păcănele. Sfâșiate de durere, rudele nu înțeleg de ce Nicu a ales să-și pună capăt zilelor la doar 29 de ani. Era căsătorit și tocmai își construia o casă nouă.

Nicu era un împătătimit al păcănelelor, de care devenise dependent. Mai toți vecinii săi din localitatea Vișina știau că bărbatul pierdea frecvent bani la jocurile de noroc. Soția sa l-a implorat să renunțe la viciu. N-a reușit, iar asta a declanșat scandalurile în familie.

Cuprins de gânduri negre, Nicu a dispărut, fără să dea vreo explicație. Ore-n șir a fost căutat de rude.

Dependent de jocurile de noroc
”Vezi că Nicușor nu răspunde la telefon. (…) Mie mi-a dat așa o senzație… Ceva s-a întâmplat.”, a povestit Gherghina Nicolae, mama bărbatului, pentru mditv.ro

Oamenii au avut parte de-o imagine de coșmar. Bărbatul s-a spânzurat în casa pe care o construia. Acolo, a fost găsit și un bilet de adio. Nicu a scris că pierduse 1800 de lei la păcănele și își cerea iertare celor dragi.

”Nu știu… A intrat în depresie. Părea un băiat bun, gospodar, muncitor, se ducea la serviciu mereu”, spun vecinii despre bărbatul care și-a pus capăt zilelor.

După moartea fulgerătoare a tânărului, polițiștii din Dâmbovița au deschis un dosar penal.

Bărbatul a lăsat în urmă o mamă îndurerată, o soție și trei frați care nu vor înțelege niciodată gestul extrem.

Psihologii avertizează că dependența de jocurile de noroc face ravagii. În urmă cu un an, doi frați din Iași s-au sinucis din cauza datoriilor uriașe făcute tot la păcănele. Mezinul familiei și-a curmat viața, după ce a pierdut ”la aparate” 1.000 de lei, bani pe care-i împrumutase pentru a repatria sicriul fratelui mort în Anglia.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X