Vedete romanesti

Soacra Cristinei Spătar a spus totul în direct la tv. Ce se întâmplă între artistă și fostul soț

Soacra Cristinei Spătar a spus totul în direct la tv. Femeia a vorbit despre relația pe care o are cu nora ei, dar și despre cea dintre artistă și fostul ei soț, Alin. Se pare că cei doi se înțeleg bine, iar copiii sunt fericiți.

Soacra Cristinei Spătar este aproape de cei doi nepoți și de mama acestora, deși interpreta a divorțat de fiul femeii. „Fac 45 de ani. Nici mie nu îmi vine să cred. Timpul trece mai repede atunci când ai copii. Am un mare noroc cu soacra mea care mă ajută foarte mult.Soacra mea e foarte optimistă. E o prietenă de nădejde, chiar poţi conta pe ea”, a spus Cristina Spătar la Pro tv.

Soacra Cristinei Spătar, prietenă cu fosta noră
Soacra Cristinei Spătar a dezvăluit cum se mai înțeleg cei doi foști soți. „E o vorbă. Eşti tânăr cum arăţi şi bătrân cum te simţi. Dacă vreodată mai avem câteo discuţie zice: hai, mă, bunica, bem o bere şi gata terminăm. Dar şi Cristina cu fostul soţ sunt prieteni, mie asta îmi place. Copiii trăiesc între ei ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu este nici prima nici ultima familie care ajunge la asemenea evenimente. Dacă aşa a fost să se întâmple”, a spus soacra cântăreței.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X