Social

Situaţie ruşinoasă în Bruxelles pentru un primar din Vaslui. A trebuit să plătească pentru că s-a uitat la filme pentru adulţi

Situaţie jenantă pentru un primar dintr-o localitate din Vaslui. Aflat într-o vizită oficială la Bruxelles, edilul a accesat canalele cu filme pentru adulţi de la hotel. A doua zi, când să părăsească locaţia de 5 stele a venit şi factura. Primarul însă a refuzat să plătească.

La invitaţia unui europarlamentar, primarul din Vaslui a mers împreună cu o delegaţie de 30 edili din toată ţara la Bruxelles. Aceştia au fost cazaţi la un hotel de cinci stele din centrul oraşului.

În camera sa de hotel, primarul a accesat canalele de la televizor cu filme pentru adulţi, neştiind că gestul său va fi taxat destul de scump de conducerea hotelului.

În dimineaţa următoare când a predat camera, edilul din Vaslui a aflat că trebuie să plătească suma de 106 euro pentru fapta sa. Primarul a negat totul şi a spus că nu ştie despre ce e vorba.

Jenat de situaţie, europarlamentarul care a plătit deplasarea grupului de primari de la Vaslui a achitat chiar el factura edilului din Vaslui.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X