Sport

Simona Halep, mătușă la 25 de ani. Fratele sportivei, Nicolae, va fi părinte. Viitorul tătic a pierdut un pariu în fața surorii sale

Simona Halep, a patra jucătoare de tenis a lumii, va fi mătușă, la vârsta de 25 de ani. Sportiva din Constanța a anunțat pe o rețea de socializare că fratele său, Nicolae, va deveni tată.

Simona a postat două fotografii pe contul său de Instagram, una cu fratele ei (despre care se știe că a jucat tenis, dar nu a făcut performanță) și una cu părinții, anunțând cu bucurie că va fi mătușă.

Halep și fratele ei, care este mai mare decât Simona cu patru ani, au o relație foarte apropiată, el ajutând-o de multe ori în carieră. După un pariu pierdut, Nicolae este obligat să vină la aeroport și să-i care bagajul Simonei. ”Am stabilit că acela care va ajunge jucător mare îi va căra geanta celuilalt”, a dezvăluit Simona.

În multe rânduri, Simona a declarat că vrea să se retragă în jurul vârstei de 30 de ani, pentru a-și întemeia o familie și pentru a avea copii. Halep, 25 de ani, are o relație fiul lui Teia Sponte, Costa.

Simona a declarat că își dorește să devină mamă, într-un viitor apropiat, după ce va lăsa tenisul pe planul doi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X