Vedete romanesti

Simona Gherghe a dezvăluit sexul copilului

Simona Gherghe este în culmea fericirii, ea va deveni mamă anul acesta. Vedeta a dezvăluit chiar și sexul bebelușului pe care îl poartă în pântec.

În prima ediție din acest an, îndrăgita prezentatoare tv a anunțat sexul copilului pe care-l poartă în pântec. Aceasta va avea o fetiță!

„E un moment ușor stânjenitor pentru mine să vorbesc despre propria persoană, așa că am invitat doi oameni care să mă ajute: Roxana Iliescu și Mihai Morar. Mama mi-a spus că voi avea băiat. Răzvan mi-a spus că e fată și uite, fată este. 100% e fată și e zodia Gemeni. O să mai stau câteva luni aici. Mă simt foarte bine, nu am avut nici grețuri. O să fim noi doi dar și mama. Ea e foarte fericită, că e primul nepot în familie”, a spus Simona Gherghe în emisiunea sa.

Legat de numele fetiței, vedeta a mărturisit că ea și iubitul ei, Răzvan Săndulescu, au ales două nume, dar s-au răzgândit pe parcurs. Anul trecut, Simona mărturisea că se gândea ce nume va purta copilul ei, deși nu era însărcinată atunci. „Aşa simt eu, că numele Miruna i se potriveşte fetiţei mele. Poate să fie şi băiat, nu contează, sănătos să fie, când o fi. Lucurile astea nu poţi să le programezi ca pe o vizită la dentist”, spunea prezentatoarea anul trecut.

Simona Gherghe a dezvăluit și că a avut probleme cu sarcina, în primele săptămâni. Mai exact, în săptămâna a opta, i-a apărut un hematom. Din această cauză, vedeta a fost obligată să stea mult timp în pat și nu a avut voie să urce sau să coboare scările.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X