Vedete romanesti

Și-a investit economiile într-un restaurant din zona de Nord. Dani Oțil a riscat totul!

Dani Oțil a riscat totul și a reușit să-și vadă visul cu ochii. El a devenit patron de restaurant, într-o zonă de fițe a Capitalei. Investiția făcută e de ordinul zecilor de mii de euro.

”O să-mi deschid un restaurant. Aceasta este cea mai mare dorință a mea. O să vreau să angajez și un manager, pentru că eu nu o să am timp să mă ocup. Ce fel de persoană îmi trebuie pentru aceasta? Normal, una cu experiență”, ne mărturisea Dani Oțil în primăvară. Ei bine, la doar câteva luni de când a făcut acest anunț, vedeta TV și-a văzut visul cu ochii. Acesta e mai nou patron de restaurant și și-a atras angajații cu salarii atractive. Asta după ce, Dani Oțil a riscat și și-a investit toți banii în acest local. Este practic vorba de aproximativ 100.000 de euro, sumă ce i-a fost necesară pentru amenajarea localului, pentru chirie și alte multe cheltuieli. Pentru matinalul Antenei 1 nu va fi însă o problemă să-și completeze veniturile. El face bani frumoși și din alte proiecte în care este solicitat, precum și din activitatea de MC (maestru de ceremonii).

Dani Oțil a riscat totul dar nu renunța la televiziune
Faptul că a reușit să-și împlinească această dorință, nu-l va face însă pe Dani Oțil să renunțe la marea sa dragoste, televiziunea. El se vede chiar pe micul ecran până la o vârstă înaintată, chiar dacă va fi și om de afaceri de succes, și-l are ca exemplul chiar pe colegul său din trustul rival, Florin Călinescu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X