ShowBiz

„Şi-a înşelat iubita cu mine!”. Cea mai neaşteptată veste din showbiz…

john_stones_jessica_peaty_565478_38991500

John Stones trece prin momente dificile. Nu doar din cauza faptului că Guardiola nu îi oferă foarte mult credit (în două dintre ultimele patru partide nu a prins nici măcar lotul), ci mai ales a dezvăluirilor făcute azi în Daily Star: el şi-ar fi înşelat iubita timp de mai multe luni.

   

Relaţia dintre Stones şi Millie Savage părea una indestructibilă, cei doi fiind împreună de când se aflau în şcoala generală.

Transferul la City l-a adus pe fundaşul central în luminile reflectoarelor, iar acesta a cedat imediat. Concret, Jessica Peaty, care l-a cunoscut pe apărător într-un restaurant din Manchester, credea că trăieşte o superbă poveste de dragoste. După aproape trei luni, aceasta a aflat că relaţia pe care o are este o mare farsă: nu doar că Stones o înşela, dar acesta avea o relaţie de ani buni, pe care a ţinut-o ascunsă.

Extrem de frustrată şi supărată pe cel pe care îl considera alesul inimii sale, Jessica a făcut totul public în presă. Ea a explicat că viaţa de fotbalist i-a permis lui John să o „ascundă” pe iubita oficială şi a punctat că nu s-a gândit niciodată că prietenul său ar putea avea altă relaţie din moment ce ea a mers împreună cu la diverse evenimente cu jucătorii lui Guardiola.

„Vorbeam de două ori pe zi, în fiecare zi, şi ne vedeam cel puţin o dată pe săptămână. Lucurile erau intense. Când am aflat adevărul, inima mea s-a scufundat. A fost groaznic, pur şi simplu groaznic”, a povestit Jessica, în vârstă de 20 de ani menţionând că îşi doreşte ca Millie să deschidă ochii şi să vadă ce fel de om a avut alături timp de aproape un deceniu.

To Top