ShowBiz

„Şi-a înşelat iubita cu mine!”. Cea mai neaşteptată veste din showbiz…

John Stones trece prin momente dificile. Nu doar din cauza faptului că Guardiola nu îi oferă foarte mult credit (în două dintre ultimele patru partide nu a prins nici măcar lotul), ci mai ales a dezvăluirilor făcute azi în Daily Star: el şi-ar fi înşelat iubita timp de mai multe luni.

Relaţia dintre Stones şi Millie Savage părea una indestructibilă, cei doi fiind împreună de când se aflau în şcoala generală.

Transferul la City l-a adus pe fundaşul central în luminile reflectoarelor, iar acesta a cedat imediat. Concret, Jessica Peaty, care l-a cunoscut pe apărător într-un restaurant din Manchester, credea că trăieşte o superbă poveste de dragoste. După aproape trei luni, aceasta a aflat că relaţia pe care o are este o mare farsă: nu doar că Stones o înşela, dar acesta avea o relaţie de ani buni, pe care a ţinut-o ascunsă.

Extrem de frustrată şi supărată pe cel pe care îl considera alesul inimii sale, Jessica a făcut totul public în presă. Ea a explicat că viaţa de fotbalist i-a permis lui John să o „ascundă” pe iubita oficială şi a punctat că nu s-a gândit niciodată că prietenul său ar putea avea altă relaţie din moment ce ea a mers împreună cu la diverse evenimente cu jucătorii lui Guardiola.

„Vorbeam de două ori pe zi, în fiecare zi, şi ne vedeam cel puţin o dată pe săptămână. Lucurile erau intense. Când am aflat adevărul, inima mea s-a scufundat. A fost groaznic, pur şi simplu groaznic”, a povestit Jessica, în vârstă de 20 de ani menţionând că îşi doreşte ca Millie să deschidă ochii şi să vadă ce fel de om a avut alături timp de aproape un deceniu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X