All for Joomla All for Webmasters
Povestea mea

Și-a ignorat mama toată viața, dar după moartea ei a căutat într-o ladă veche. A început să plângă ca un copil

Marc Mero este un fost boxer american și luptător de wrestling profesionist. Dependent de dr0guri, el s-a îndepărtat tot mai mult de mama lui, din cauza mai multor certuri pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului.

Arată-mi anturajul tău, iar eu îți voi prezenta viitorul tău. De unde știu asta? Deoarece mi-am petrecut timpul cu ratați și uite așa am devenit cel mai mare ratat dintre toți! Pentru că am renunțat la orice visasem încă din copilărie, din cauza persoanelor pe care le-am ales să fie în jurul meu. Prietenii mei mă duceau acasă pe la vreo două sau trei noaptea. Eram dr0gați, beți, râdeam în mașină. Opreau în fața casei și îmi ziceai: ‘Marc, Marc! Lumina e încă aprinsă’. La care eu îmi ziceam `Oh, fir-ar! Mama e încă trează!`. Vedeți voi, mama nu se punea niciodată să doarmă până nu știa că fiul ei e încă viu. Intram în casă și mă ruga să stau de vorbă cu ea, dar îi spuneam de fiecare data că sunt obosit.


Cum am răsplătit-o? Îmbătându-mă?! Dr0gându-mă?! Făcând prostii?! Ieșind cu ratați?! Pentru ce toate astea? Tot ceea ce și-a dorit a fost să vorbească cu mine. Aș vrea să pot să vorbesc acum cu tine, mamă! Mi-aș dori să vezi ce fac. De ce nu am putut să fiu un fiu bun?

Mama mi-a fost mereu alături, dar nu am apreciat-o. Asta până când moartea mi-a luat-o și a fost prea târziu. Cât de prețios este acest dar al vieții și familiile noastre și cât de ușor pot fi luate! Vedeți, eu nu mai trăiesc în timp, ci în momente. Nu în buzunarul tău este ceea ce contează. Este vorba de dragoste. Dragostea este doar un cuvânt; până când apare cineva și îi dă un înțeles. Tu ești acel înțeles! Iar cu cât realizezi mai curând acest lucru, cu atât mai bine”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error: