Timp liber

Și-a făcut tema când era beată și i-a trimis-o profesorului. Ce a scris în ea? Toți au râs

O studentă la Drept trebuia să redacteze un eseu în care să spună dacă ar trebui interzis prin lege sau nu sărutul în tren și, bineînțeles, să-și justifice răspunsul. Nu numai că a lăsat tema pe ultima sută de metri, dar a ales un moment nepotrivit pentru a o redacta.

Studenta a ieșit în oraș cu prietenii în noaptea de dinainte de termenul-limită și a decis să redacteze eseul când s-a întors.

”Profesore, numele meu este McKenna. Am băut ceva și sunt bine. Tema dată de dumneavoastră este prea grea. Nu pot s-o fac acum. Sunt mai bine, oricum.

Meditez asupra subiectului pe care ni l-ați dat. Este ilegal să te săruți în tren pentru că este o încălcare a regulilor ce țin de securitate.

Dacă te săruți în timp ce te afli în tren, trebuie să conștientizezi că asta se poate încheia periculos. Dacă mecanicul de tren ar fi cel care s-ar săruta, cine ar mai conduce trenul?! Cu plăcere.

Vă iubesc”, a scris fata într-un e-mail pe care susține că i l-a trimis profesorului, conform independent.co.uk.

A publicat, apoi, o poză cu acest e-mail pe contul de Twitter, unde a devenit imediat virală, adunând peste 100.000 de aprecieri și aproximativ 30.000 de redistribuiri.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X