Tehnologie

Si-a cumparat CASTI dintr-un magazin APPLE si a fost umilit de un angajat!

O chitanță a devenit motiv de scandal în Portland, Oregon, după ce cumpărătorul s-a plâns de un cuvânt homofob care apare pe respectiva hârtie.

Un bărbat din Portland a mers într-un magazin Apple pentru a-și cumpăra pe pereche de căști. Toate bune și frumoase, el și-a ales obiectul dorit și a mers la casa de marcat pentru a-l plăti.

Adam Gregory Catanzarite și-a cumpărat căști de 29 de dolari, a mers acasă și acolo a văzut ce scria pe chitanță.

În loc de adresa lui de e-mail, pe bon scria f@g.com. Fag este un termen folosit în limba engleză pentru a-i descrie într-un mod negativ pe homosexuali.

Adam, care este homosexual, s-a simțit foarte jignit de ce a scris vânzătorul pe bon și a contactat imediat compania Apple.

Răspunsul a venit rapid, Apple spunând că a aflat de incident, dar încă nu a luat nicio decizie în acest sens.

Adam Gregory Catanzarite a făcut o poză bonului și a postat-o pe contul său de Facebook.

În descrierea pozei, el a povestit întreaga întâmplare și i-a rugat pe toți cei care văd poza să ia atitudine împotriva homofobiei. Mai mult, el a adăugat că lumea ar trebui să se gândească de două ori înainte de a cumpăra ceva dintr-un magazin Apple.

CĂȘTILE APPLE EARPODS
Apple a lucrat la dezvoltarea căștilor EarPods mai bine de trei ani. Noile căști au un design complet refăcut, însă sunt concepute pentru a oferi sunete de o calitate mult mai bună și teoretic ar trebui să se așeze perfect în urechile oricărui utilizator. CĂȘTILE APPLE sunt special concepute pentru a direcționa sunetele direct în canalul auditiv și au ieșiri speciale pentru a permite aerului să pătrundă în ureche.

CĂȘTILE APPLE EARPODS sunt disponibile în toate magazinele Apple, insa ele vor fi livrate și împreună cu alte produse APPLE (iPhone 5/ 5S, iPod Nano și noul iPod Touch). Prețul lor în MAGAZINUL APPLE este de 29 de dolari.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X