Povestea mea

Și-a alungat soția din casă pentru secretara mai tânără. Cum s-a răzbunat femeia

Edith și Jake erau căsătoriți de 20 de ani când, într-o zi, bărbatul i-a zis soției că vrea să divorțeze pentru că are o relație cu secretara lui.

În urma partajului, Jake a câștigat locuința familiei, o vilă impresionantă, care valorează 5 milioane de dolari. El i-a cerut soției să plece din casă pentru că noua lui iubită își dorea să locuiască acolo, cu el. Edith nu a avut încotro și a acceptat decizia soțului, însă a găsit un mod inedit de a se răzbuna.

Femeia a avut doar trei zile la dispoziție pentru a se muta. În prima zi, și-a împachetat hainele și lucrurile personale, iar a doua zi cineva a ajutat-o să își mute toate cutiile. În cea de-a treia zi, Edith și-a dorit să stea pentru ultima dată la masa cea mare din livingul lor, a ascultat muzică, a băut șampanie și a mâncat caviar.

Dar înainte să plece, Edith și-a pus în aplicare planul de răzbunare: a mers în fiecare cameră și a ascuns în suporturile de care erau prinse draperiile niște creveți îmbibați în caviar.

După câteva zile, până când Jake și-a adus noua iubită în casa în care a locuit cu Edith, întreaga locuință prinsese un miros de nesuportat. Cei doi au făcut curățenie generală, au revopsit pereții, au spălat tot ce putea, însă fără succes. Tot nu au reușit să scape de odorul neplăcut. Cine îi vizita, nu își mai doreau să vină și a doua oară.

La un moment dat, Jack a hotărât să vândă casa, însă imeni nu voia sa o cumpere din cauza mirosului din interior, care devenea mai greu de suportat pe zi ce trece.

După un timp, bărbatul a primit un telefon de la fosta soție, care i-a spus că vrea să cumpere ea casa, dar la un preț de zece ori mai mic.

Exasperat de mirosul din casă, Jake a acceptat propunerea lui Edith fără să ezite și, imediat, și-a făcut bagajele și a plecat cu noua lui iubită din casă. Însă, aceasta a luat cu ea și suporturile pentru draperie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X