Dragoste si Sex

Sex în bucătărie? Ce să încerci şi de ce să te fereşti

Dacă vrei să ieşi din dormitor şi să muţi „acţiunea” în bucătărie, poţi avea parte de un plus de adrenalină! Totul e să ai o masă trainică.

In ce priveste amorul, diversitatea si noutatea sunt esentiale, cu atat mai mult daca vorbim despre o relatie de lunga durata. Daca ramai mereu in dormitor, ajungi sa te plictisesti si tu, dar si el. Data viitoare cand va vine chef de nebunii, de ce sa nu incerci sa faci sex in bucatarie? Spatiul diferit si accesul usor la „picanterii” (jocul cu mancarea) va face ca experienta sa fie complet noua. Ai grija doar la cateva detalii (ti le prezentam mai jos) si… pregateste-te pentru o partida incendiara, cum nu ai mai avut de mult.

1. Jucati-va cu mancarea
Indiferent daca e vorba despre fructe proaspete ori cuburi de gheata, te poti juca indelung cu simturile lui. Tachineaza-l si atata-l usor – asta declanseaza productia de serotonina, care il va face sa fie foarte incantat de experienta.

2. Testati pozitii noi
Poti profita de suprafetele existente in bucatarie si sa stai pe marginea unui dulap, de exemplu, cu picioarele incolacite in jurul partenerului – lucru aproape imposibil in dormitor!

3. Cald sau rece
Te poti juca foarte mult cu temperaturile, lipindu-te de aragaz sau de frigider. Combinatia dintre mainile calde si o suprafata rece ar trebui sa-ti ascuta simturile.

4. Lingura de lemn – nu doar pentru salata
Accesul usor la diverse ustensile inseamna ca poti introduce cateva „picanterii” in viata ta sexuala. Cel mai graitor exemplu: „palmuitul” usor cu o spatula, o lingura din lemn sau chiar un prosop. Nu te sfii sa incerci – va va face sa va simtiti din nou ca doi adolescenti!

5. Atentie la accidente
E de la sine inteles faptul ca trebuie sa te feresti de obiectele ascutite, de electrocasnicele fierbinti sau de orice oale care se afla pe foc. Nu ai vrea sa le explici medicilor exact ce faceati in bucatarie si cum a avut loc accidentul!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X