Vedete romanesti

Șerban Huidu: „Să vă ia dracu, tovarăși! Ați spălat creiere”

Realizatorul de radio și televiziune Șerban Huidu s-a declarat revoltat, prin intermediul unei postări pe blogul său, de realizatorii TV care profită de oamenii cu probleme.

Șerban Huidu a declarat, cu referire la celebra Naomi, că aceasta este produsul unui sistem medical, de învăţământ, de protejare a copiilor abandonaţi, complet falimentare, însă alții sunt marii vinovați pentru modul în care arată unele emisiuni TV.

„Pe de altă parte, tzatza precupeaţa căsătorită divorţată, bătută cu pliciul şi în căutare de senzaţional cu orice preţ, Bahmuțeanca, este muuuult mai vinovată. Vinovată pentru că profită de pe urma unor oameni cu probleme, că a picurat puţin câte puţin dar constant, idei fixe legate de oameni, că spală minţile telespectatorilor creduli, că face exact ce nu ar trebui să facă, promiscuitate, răutate gratuită şi cretinism”, a scris Șerban Huidu pe blogul său.

„Dacă va duceţi aminte, ea îi scotea dopurile de ceară din urechi altei amărâte a sorţii: Ioana Tufaru. Oameni ca ea distrug din faşă potenţialul unor generaţii viitoare ce vor fi crescute în tradiţionalul mod `românesc`”, a adăugat Șerban Huidu.

Totodată, Șerban Huidu numește și alți realizatori TV pe care îi consideră responsabili de distrugerea industriei de televiziune din România.

„Să îţi fie ruşine dragă Bahnu şi ţie şi lui Dan Diaconescu, Medelin Ionescu, Măruţă, Capatos, Brancu Gherle, Ciutaci, Gazi, Mirceabadieni, Radubancieni sau Ciuvicieni. Să va ia dracu’ tovarăşi! Nu aţi făcut în anii ăştia decât să profitaţi de pe urma unor oameni cu probleme, aţi splat creiere şi aţi distrus industria de televiziune din România. Felicitări!”, a scris Șerban Huidu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X