Vedete romanesti

Şerban Copoţ, un tată model. Și-a lăsat soția acasă și a petrecut timpul cu cei doi copii

Şerban Copoţ, un tată model. Dovada stă în numeroasele activități pe care acesta le are cu cei doi copii ai lui. Interpretul profită din plin de fiecare moment liber, pentru a se dedica familiei. De data asta, acesta și-a surprins din nou fanii.

Şerban Copoţ, un tată model, dar și un soț atent. Artistul și-a lăsat soția acasă, pentru a se odihni și a plecat în parc împreună cu cei doi copii. Interpretul a postat pe contul de socializare, o imagine făcută la Grădina Botanică.


Şerban Copoţ, un tată model. „Ce duminică frumoasă”
Alături de fotografie acesta a explicat care este motivul pentru care soţia sa lipseşte. ” Doar noi trei! Mami se odihneşte acasă şi noi trei suntem la Grădina Botanică. Ce duminică frumoasă! E mândru tata la plimbare cu puii lui! Să aveţi o zi minunată!”, a fost mesajul lui Șerban Copoț.

Şerban Copoţ şi soţia lui, Roxana, aveau în plan să-l boteze pe Alex în septembrie, însă timpul nu le-a permis să se pregătească pentru eveniment. Dat fiind faptul că Şerban a filmat aproape zilnic pentru cele două emisiuni de la Antena 1, “iUmor”, unde e prezentator, şi “Te cunosc de undeva!”, unde se numără printre concurenţi, iar Roxana s-a ocupat de cei doi copii, evenimentul a tot fost amânat.

Cei doi au descoperit că au loc liber în agende abia în primăvara anului viitor, însă în momentul în care erau pe punctul de a bate palma la restaurant şi la biserică, s-au gândit că nu este totuşi bine să ţină un copil mic nebotezat atâta vreme. Aşa că săptămâna trecută, pe ultima sută de metri, au decis să facă un botez restrâns.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X