Relatii

Semne că nu mai ești îndrăgostită

Iubirea se poate aprinde într-o clipită și poate muri la fel de repede. Uneori nu-ți dai seama că dragostea voastră se ofilește și te trezești prea târziu ca să mai poți face ceva să o salvezi. Vezi care sunt semnele că nu mai ești îndrăgostită.

Partenerul te irită și te enerveză
Dacă înainte, când abia vă cunoșteați, micile defecte ți se păreau drăgălașe, acum fiecare lucru te scoate din minți.

Când era obosit după o zi grea la muncă sforăia ca un pisoi? Acum ți se pare că zguduie pereții. Și lasă mereu o șosetă pe scaun. Și nu spală farfuriile pe spate. Și bea cam multă bere vinerea.

Uiți de partener când iei decizii
Înainte, toate deciziile importante le luați împreună și el era prima persoană la care te gândeai când trebuia să faci ceva nou în viață.

Acum, când ai de luat o decizie importantă, cum ar fi o casă nouă, un job în alt oraș, te gândești direct ce ai face, fără să iei în calcul schimbările pe care ar trebui să le facă el.

Certurile nu te mai îngrijorează
Până de curând, o ceartă, chiar și minoră, te făcea să te frămânți trei zile și trei nopți. Oare ce înseamnă x, oare ce a vrut să zică cu y?

Acum, după o ceartă te simți doar obosită și abia aștepți să termine cu văicăreala ca să îți vezi de treburile tale.

Te plângi că nu mai comunicați, dar nu ai niciun chef să-i spui ce te deranjează și crezi că oricum nimic nu mai are rost.

Te gândești că meriți mai mult
Dacă înainte ți se părea că ai găsit fericire supremă în brațele lui, în timp, ai reușit să ajungi la stadiul de ”merit mai mult, mai bun, mai bine”.

Cumva, dragostea voastră s-a stins treptat, iar fericirea și entuziasmul au fost înlocuite de rutină, iritare, resemnare și gânduri la o altă viață, mai bună, cu altcineva.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X