Lifestyle

Semne că iubitul tău nu te respectă

Respectul este esențial într-o relație, iar lipsa lui este motiv să de despărțire. Vezi cum îți dai seama că iubitul tău nu te apreciază.

Flirtează de față cu tine
Poate nu ești o femeie geloasă, dar asta nu înseamnă că nu meriți să fii respectată! Dacă iubitul tău flirtează cu alte femei de față cu tine, înseamnă că nu te apreciază și nu îi pasă de sentimentele tale. Înțelegem, femeile frumoase sunt greu de ignorat, dar dacă nu stați lipiți unul de altul în fiecare secundă a vieții sale, nu este un efort mare să se uite doar la tine când sunteți amândoi. Până la urmă, singur este liber să facă ce vrea!

Te critică!
Când doi oameni se îndrăgostesc, trec cu vederea peste micile defecte! Dacă te critică constant și dacă vrea să te schimbe, este un semn că nu corespunzi așteptărilor sale. Omul care te iubește te respectă prea mult pentru calitățile tale ca să vrea să te doboare pentru defectele tale.

Îți spune ce să faci sau ce să porți
Un bărbat obsedat de control trebuie ținut cât mai departe. Când îți dictează fiecare pas din viața ta, este clar că nu respectă prea mult cine ești și nu are încredere în ce poți să faci. În plus, te tratează ca pe o proprietate și aceste situații nu se încheie niciodată bine.

Nu te ascultă!
Când un bărbat nu ține cont de părerile tale, înseamnă că nu te respectă. Aceeași concluzie o poți trage și dacă insistă să faceți în pat lucruri care nu îți plac. Nu permite nimănui să treacă peste dorințele tale, pentru că sunt importante!

Te compară cu fosta
Dacă te face să simți că nu te compari cu fosta lui iubită, este cazul să îl părăsești. Un bărbat care te tratează ca și cum ai fost a doua lui alegere nu te merită.

Te dezamăgește constant
Dacă nu face niciodată ce aștepți să facă, dacă ajunge întotdeauna târziu la întâlnire sau amână planurile pe care le-ați făcut împreună, probabil nu îi pasă prea mult de sentimentele tale sau știe că ai să-l ierți de fiecare dată. Oricum ar fi, este clar că nu te respectă!

Nu este lângă tine când ai probleme
Un om care te iubește stă lângă tine când ești bolnavă sau când ai probleme. Dacă găsește scuze pentru a te lăsa singură, nu te apreciază.

Nu îți respectă intimitatea
Fiecare om are dreptul la intimitate, iar o persoană rațională știe asta și nu are așteptări irealiste. Dacă vrea cu orice preț să îți citească mesajele, să îți știe parola de la rețelele de socializare sau să știe ce discuți cu prietenele tale, nu îi pasă de dreptul tău la viața privată. Este un semn de lipsă de respect!

Amenință că își face rău dacă nu faci ca el
O persoană care te manipulează astfel nu are ce să caute în viața ta. Vei sta mereu cu teamă și nu îl vei refuza niciodată, pentru că vei dori să îl știi în siguranță. Îți sună ca o relație feircită?

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X