Lifestyle

Semne că eşti vizitat de îngerul tău păzitor

Ai avut vreodata senzatia ca esti vizitat de ingerul tau pazitor? Simti lucruri ciudate in jurul tau pe care nu ti le poti explica? Iata raspunsurile.

Ingerii sunt entitati spirituale, fiinte de lumina asa cum ii descrie Biblia, care ne protejeaza in fata raului. Ingerii apar in majoritatea culturilor si religiilor lumii si sunt impartiti in noua cete ingeresti, fiecare cu caracteristici bine definite.

Ingerii sunt trimisii lui Dumnezeu pe Pamant si pot avertiza asupra cataclismelor care vor avea loc. In plus, multi considera ca ingerii pot lua diferite forme prin care ne atentioneaza in legatura cu o intamplare negativa pe cale sa se intample. Ei se pot materializa in porumbei sau fluturi, aburi, fum sau raze inexplicabile de lumina pe timp noros.

Semne ca esti vizitat de ingerul tau pazitor
1. Schimbari bruste de temperatura. Camera in care stai se poate incalzi sau raci in mod inexplicabil fara ca asta sa depinda de temperatura de afara sau caloriferul tau. Modul in care vibreaza ingerii poate incetini sau accelera moleculele din aer, iar rezultatul este schimbarea confortului termic.

2. Arome fantastice. Ai fost vreodata intr-o casa pustie si ai simtit un miros placut, desi totul arata dezolant? Ingerii se pot manifesta si prin arome interesante, diferite de parfumurile florilor pe care le cunosti.

3. Voci care murmura. Ingerii pot vorbi in orice limba, asa ca, daca ti se pare ca auzi voci desi nu e nimeni in preajma ta, nu esti neaparat nebun.

4. Lumini colorate care apar si dispar. Aceste fiinte superioare de lumina pot insera in campul tau vizual o paleta larga de culori. Luminile pot palpai si devin atat de puternice incat te duc intr-o stare de visare neobisnuita.

5. Vise. Cele mai multe avertismente pe care le primesc oamenii de la ingeri vin prin intermediul viselor. Ingerii capata chipul persoanelor dragi pentru ca mesajul lor sa iti intre rapid in subconstient.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X