Dragoste si Sex

Semne ca are o aventura emotionala!

Aventurile emoționale sunt la fel de dureroase ca cele fizice și duc la încheierea unei relații. Află cum îți dai seama că iubitul tău este implicat în una.


Iubitul tău devine secretos
Când iubitul tău încearcă să ascundă ceva de tine, îți dai seama, mai ales dacă locuiți împreună. Dacă își ascunde telefonul, merge să vorbească în baie sau închide laptop-ul când te apropii de el, s-ar putea să aibă o aventură emoțională. Discută cu el și încercați să rezolvați problema!

Este foarte interesat de tehnologie
În momentul în care un bărbat începe o relație emoțională, s-ar putea să observi un interes crescut pentru dispozitivele electronice. Va petrece mult timp pe telefon sau laptop, își va face multe poze și nu prea va mai fi interest de activiățile voastre.

Devine mai rece
În momentul în care un bărbat se atașează emotional de altcineva, se va detașa de tine. Nu îți va mai spune problemele sale și nu va mai vorbi cu tine la fel de mult ca la început, pentru că are o altă persoană căreia să i se destăinuie.

Te critică!
Pe lângă faptul că se distanțează de tine, partenerul tău s-ar putea să devină foarte critic. Odată ce are o aventură emoțională, îți observă toate defectele și îți atrage atenția asupra lor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X