Bizar

Secretul „murdar” al stewardeselor din Japonia. Oferă servicii EXTRA contra-cost

Ziua sunt stewardese, noaptea prostituatele piloţilor. De când criza economică a lovit Japonia, însoţitoarele de zbor nipone duc o viaţă dublă ca să-şi mărească veniturile anuale.

Criza le-a împins la soluţii drastice pe stewardesele companiilor aeriene din Ţara Soarelui Răsare. După reducerea veniturilor anuale, tinerele şi-au înfiinţat propriul „sindicat al prostituatelor”. Aşa au început să producă bani făcând sex în afara serviciului. Înainte de a decola, fetele se aliniază în faţa piloţilor, mari iubitori de sex cu… năbădăi.

În schimbul unor sume de 525 de dolari, respectiv 670 de dolari, aceştia le închiriază pentru 90 de minute la hotelul unde urmează să se cazeze când ajung la destinaţie.

„Codul prin care aceştia ne avertizează că sunt interesaţi de serviciile noastre este foarte simplu de exemplu, când pilotul ridică patru degete asta înseamnă că oferă 40.000 de yeni, adică circa 336 de dolari (250 euro) pentru o noapte de amor”, povesteşte o stewardesă pentru „Shukan Post”.

De asemenea, sunt dăţi în care piloţii organizează orgii şi cu patru fete, care sunt plătite regeşte cu câte 1.000 de dolari fiecare. Mai mult decât atât, cele care au sub 30 de ani au mari şanse să câştige mai mult de 700 de dolari, pentru că „toate au un termen de valabilitate”, scrie Daily Mail.

Tinerele cu vârste cuprinse între 25 şi 29 de ani au reuşit să pună la punct un serviciu de sex la domiciliu contra cost. Potrivit „Shukan Post”, în această reţea s-au înscris peste 40 de stewardese de la diferite companii aeriene.

O fată poate câştiga pe o şedinţă şi 80.000 de yeni (aproximativ 600 euro) dacă seamănă cu actriţe XXX consacrate. În medie, ele ajung să câştige lunar aproape 5.000 de euro peste salariu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X