Diverse

Se grabea la serviciu cand vazut pe drum o punga de gunoi care se misca! Tanara a deschis punga si a avut parte de un soc. Ce a gasit inauntru e sfasietor

Saptamana trecuta, Maliiusa Sergent Lewis se indrepta spre serviciu, atunci cand a decis sa o ia pe un alt drum. In timp ce conducea, a vazut ceva neobisnuit pe strada: o punga de gunoi care se misca. Ce a gasit tanara inauntru e sfasietor.

„Am vazut punga de gunoi pe strada si am spus in sinea mea: Chiar am vazut o punga care se misca? Cand m-am apropiat, mi-am dat seama ca se misca, intr-adevar. Era ceva viu inautru si stiam ca trebuia sa iasa afara”, a declarat aceasta, potrivit boredpanda.com.


Cand a deschis punga a gasit inauntru un catelus adorabil abandonat, care purta zgarda. L-a luat si a incercat sa ii gaseasca stapanii, insa nimeni nu l-a revendicat. Asa ca a decis sa il pastreze pentru totdeauna.

Înregistrarea video cu punga mișcătoare a avut peste 1.5 milioane de vizualizări, pe Facebook.

If this is your puppy, let me know. If you are the scoundrel who put it in a garbage bag and tossed it on the side of the road…..you're a sicko.󾌽

Posted by Malissa Sergent Lewis on 25 August 2016

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X