Sport

Se face doamnă! Se mărită Flavia Pennetta, cea care a dezvăluit dezmățul din circuitul mondial de tenis. Și-a luat un tinerel

Nuntă mare în sportul mondial. Flavia Pennetta (34 de ani), fostă jucătoare de tenis, și Fabio Fognini (29 de ani), încă jucător activ, se căsătoresc. La evenimentul monden care va avea loc sâmbătă, la Ostuni (Brindisi), și-au anunțat prezența fotbalistul Francesco Totti și motociclistul Valentino Rossi.

Pe lista invitaților mai sunt, din tenis, sârbul Novak Djokovic și spaniolul Rafael Nadal, precum și elvețianca Martina Hingis, fostă parteneră de dublu de-a Flaviei. Ceremonia va începe la ora 16.30, la catedrală.

Ajunsă la vârsta de 34 de ani, Flavia, care cel mai sus a ajuns pe locul 6 WTA (septembrie 2015, după ce a triumfat la US Open), a strâns peste 14.000.000 de dolari în carieră. Marea ei calitate este că nu s-a temut să-și spună părerea, fără ocolișuri, despre s3x.

A făcut dragoste peste tot cu Moya!
Din postura de fostă iubită a spaniolului Carlos Moya, spaniolul cu care a cochetat, o vreme, și Raluca Sandu, fiica fostului președinte al FRF, Pennetta a ”dat din casă”: „Am făcut dragoste cu Moya peste tot. Chiar şi înainte de meciuri. Am făcut-o în vestiare, în avion şi chiar pe teren. Locuiam în aceeaşi cameră şi da, practicam s3xul liber, oricând ne venea cheful, acasă”, a recunoscut Pennetta, într-un interviu acordat cotidianului italian „Gazzetta dello Sport”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X