Povestea mea

Scrisoarea unei mame pentru fiul ei obraznic

Scrisoarea unei mame pentru fiul ei de 12 ani, care a ofensat-o de față cu prietenii lui, a devenit virală pe Internet. Citește-o și tu în cele ce urmează:

„Dragă fiule,
Data viitoare când vei mai da ochii peste cap și o vei mai face pe clovnul atunci când îi vorbești femeii care te-a purtat nouă luni în pântece, amintește-ți următoarele lucruri:

Amintește-ți că te iubesc.
Amintește-ți că te-am ținut de mână la fiecare vizită la doctor.
Amintește-ți că te-am susținut la toate competițiile tale.
Amintește-ți cum îți citeam aceeași poveste de câteva ori înainte de culcare, în fiecare seară.
Amintește-ți cum `nu observam` că hrănești câinele cu varza de Bruxelles din farfuria ta.
Amintește-ți cât de mult ne-am bucurat atunci când ai învățat să mergi pe bicicletă.
Amintește-ți de această zi.

Azi a fost ziua în care ai dat ochii peste cap. Tonul vocii tale m-a rănit mai mult decât orice cuvânt. Cu noi în mașină se aflau și prietenii tăi și mă tot gândeam dacă era cazul să îți dau o lecție acolo, de față cu ei, sau să aștept până seara, când vom fi doar noi doi.

Dar am primit un semn. La radio a început să cânte „I want to know what love is/ Vreau să aflu ce este dragostea”, de Foreigner. Începsem să fredonez și eu melodia ca să îți arăt ție și prietenilor tăi că totul este bine. Mă străduiam să nu mă vadă nimeni supărată. Am continuat să cânt și să mă mișc în ritmul muzicii. Când ați coborât din mașină, te-am chemat lângă fereastra mea. Ți-am zâmbit larg și ți-am spus să nu mai vorbești niciodată așa cu mine.

Ce ai învățat azi? Să nu îți subapreciezi mama. Nu îi vorbi urât și nu îți da ochii peste cap, mai ales cu alte persoane de față!”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X