Social

Scrisoare emoționantă a soției lui Daniel Prodan, la o zi de la înmormântare

La o zi de la înmormântarea lui Daniel Prodan, soția acestuia, Licinia, a trimis apropiaților o emoționantă scrisoare de mulțumire.

„În aceste zile în care sufletul iubitului nostru soț, tată și frate Daniel Prodan s-a ridicat la ceruri, viețile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. Suntem mâhniți, bonomia lui ne va lipsi și o vom căuta mereu. Dorul nu ne va fi ostoit de nimic, la fel și durerea.

Totodată, se cuvine să aducem mulțumiri tuturor celor care ne-au arătat că nu suntem singuri. Le-am văzut lacrimile, le-am simțit compasiunea; am parcurs multe mesaje de solidaritate. Toate au contat pentru noi. Generația de Aur a fotbalului românesc s-a reunit să ne aline suferința. Sportivi, artiști, jurnaliști, fani și admiratori, prieteni și rude venite de departe ne-au dovedit că Didi a fost iubit și respectat, că pasiunea, ambiția și munca sa onestă au contat pentru mulți. Aceasta este moștenirea pe care ne-o lasă tuturor, alături de zâmbetul său cald și sincer.

De asemenea, ținem să ne exprimăm recunoștința specială pentru ajutorul și eforturile deosebite din aceste zile ale unor apropiați.”

Fostul fotbalist Daniel Prodan, component al ”Generației de Aur”, a fost înmormântat, sâmbătă, la Cimitirul ”Sf. Ilie” din Pipera. Didi a încetat din viață miercuri seara în urma unui infarct miocardic suferit în locuința sa, la vârsta de 44 de ani.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X