Interne

„Schumacher nu poate sa mearga”. Familia sportivului da in judecata o revista germana care a scris ca acesta si-a revenit

Michael Schumacher este in continuare in stare grava si nu poate merge, sustine avocatul sau. Familia a decis sa dea in judecata o publicatie care a scris ca sportivul si-a revenit si merge, in urma cu cateva luni.

Dupa 3 ani de la accidentul grav de schi al lui Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1 inca este in stare grava si semnele de recuperare nu sunt foarte bune.

Avocatul Felix Damm a fost prezent la procesul intentat in numele familiei lui Shumacher impotriva unei reviste care a scris ca Schumacher poate merge din nou. Acesta a facut mai multe lamuriri cu privire la starea reala de sanatate a clientului sau.

Conform Daily Mail, avocatul sau a declarat ca Schumacher „nu poate merge si nici macar nu poate sta in picioare fara ajutorul unor specialisti”.

Revista germana Brunte a publicat in octombrie, anul trecut, un material in care scria ca fostul pilot de Formula 1 isi revine si poate sa mearga. „Michael este foarte slab. Dar poate sa mearga din nou si asta datorita terapeutilor. Poate sa ridice doar un brat” aparea scris in articol.

Managerul sportivului a declarat ca acel articol este o dovada de iresponsabilitate din partea editorului, care „da false sperante”. „Astfel de speculatii sunt iresponsabile, tinand cont situatia grava in care se afla Schumacher. Intimitatea este foarte importanta pentru el si familia lui. iar partea cea mai trista din aceasta situatie este ca astfel de afirmatii dau sperante false celor implicati” a spus Sabine Kelm, managerul sportivului.

Cazul vine la doar o luna dupa ce fostul sef al lui Schumacher de la Ferrari a spus ca acesta raspunde la tratament.

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul, aflat in faza de revenire progresiva din coma, la spitalul din Grenoble, a fost operat pana acum de doua ori la cap.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X