Vedete romanesti

Scene imorale! Pepe are probleme în carieră din cauza unor imagini interzise minorilor!

Scene imorale, acesta a fost pretextul sub care Pepe a fost raportat după ultimul său videoclip, la piesa ”Tortura”, care este la un pas de a fi scos de pe Youtube.

Nici nu a apărut bine ultimul său videoclip, la piesa ”Tortura”, iar Pepe se află la un pas să fie scos de pe youtube! Motivul? Artistul a fost raportat din cauza scenelor de lesbianism, considerate scene imorale, pe care acesta le conține!

Artistul crede că la mijloc este vorba despre o răutate la adresa sa, și nu există motive suficiente să se ajungă la această restricție, mai ales că videoclipul conține atenționarea ”interzis până la 18 ani”.

”Clipul nu conține în nici un caz scene porno, raportările sunt practic cauzate doar de faptul că imaginația aleargă mai repede decât realitatea imediată iar faptul ca personajele principale sunt doua fete nu ar trebui să fie un capăt de țară în 2016. Suntem noi mai catolici decât Papa, chiar dacă trăim într-o țară ultra-ortodoxă. Oricum în clip nu apar decât extrem de puține momente din ceea ce a fost la filmări. Pe poze se poate observa că Roxana și Iulia au fost total lipsite de inhibiție una cu cealaltă și nu a contat atât de mult că se filma sau nu ceva”, au reacționat cei din echipa managerială a artistului, în frunte cu Pepe.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X