Actualitate

Scenariu înspăimântător despre eclipsa de soare din 21 august. Ce avertisment s-a dat

Pe 21 august va avea loc o superbă eclipsă de Soare, iar pe Internet au început, ca de obicei, să circule tot felul de teorii ale conspirației despre acest fenomen astronomic.

Teoriile sunt alimentate chiar de anumiți experți, oameni de știință sau teologi și nu este neapărat o născocire a unor bloguri obscure, pline de senzațional.

Mai mulți cercetători americani spun că pe 21 august, temuta planetă Nibiru, s-ar putea apropia în mod considerabil de planeta noastră.

Cercetătorii precum Carl Sagan ma cred şi că Marea Eclipsă Americană – eclipsa totală a soarelui care va lăsa o mare parte din Statele Unite în beznă – nu este altceva decât „vestitorul“ iminentei ciocniri dintre Nibiru şi Pământ.

Ce e cu isteria Nibiru?
Planeta Nibiru, cea care aduce Apocalipsa, s-ar afla în spatele planetei Neptun, iar cecetătorii o caută cu un telescop uriaș. Această planetă a fost pomenită în vechiul Sumer cu 5.000 de ani înainte de Hristos, iar unul dintre teoriticienii care a scris chiar o carte despre această temă a fost omul de știință Carl Sagan.

Astronomii au realizat telescoape uriașe și infrastructuri incredibile pe vârfuri de munte (observatoare astronomice în deșerturi și munți înalți) cu scopul de a găsi viață extraterestră și de a depista dacă planeta X există sau nu. De-a lungul anilor, astronomii au observat o serie de fenomene ciudate pe cer, ceea ce le-ar indica prezența unei astfel de mega-planete la marginea sistemului nostru solar.

Astronomul Kevin Luhman de la Universitatea Penn State susține că există prea mult spațiu necunoscut în sistemul nostru solar, spațiu în care s-ar putea ”adăposti” fără nicio problemă o planetă uriașă precum Nibiru. NASA a lansat telescopul spațial WISE, capabil să detecteze raze infraroșii, tehnologie cu care oamenii de știință au descoperit o serie de exoplanete (planete aflate în afara sistemului nostru solar).

Un alt astronom, Scott Sheppard, se gândește serios la teoria conspirației și existența unei planete precum Nibiru, și asta după analize temeinice. Acesta, alături de alți cercetători, a prezentat de-a lungul timpului dovezi despre existența unei astfel de planete la marginea sistemului nostru solar.

Sheppard se bazează pe faptul că orbitele anumitor corpuri cerești nu sunt normale, așa cum scrie la carte, asta însemnând că ar putea fi influențate de o planetă uriașe care s-ar afla în spatele lor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X