Vedete straine

Scena din Home Alone 2 in care joaca Donald Trump: in ce ipostaza apare magnatul alaturi de Macaulay Culkin

Putini mai tin minte ca Donald Trump a avut o apartiei cameo in „Homel Alone 2” indragitul film cu Macaulay Culkin.

Actualul presedinte al SUA a aparut in 1992 in „Home Alone 2”, care continua aventurile lui Kevin, de aceasta data in New York. In una dintre scene, micutul Kevin este intampinat de insusi Donald Trump, care il indruma pe micut spre baie, dupa ce acesta este coplesit de maretia hotelului in care se afla. El era proprietarul hotelului Crowne Plaza si in viata reala.

Trump a mai avut si alte apartiii scurte, in showuri ca „Sex and the City” sau „Printul din Bel Air”.

Macaulay Culkin a fost una dintre cei mai iubiti copii-vedete de la Hollywood. La 8 ani, apare in filmele „Rocket Gibraltar” si „See You in the Morning”. La 9 ani, tanarul actor aproape l-a eclipsat in performanta pe John Candy in „Uncle Buck”.

In 1990, regizorul Chris Columbus l-a ales pe Culkin dintre alti 200 de cantidati pentru rolul Kevin McCallister in „Home Alone”. Filmul a avut incasari de 285 de milioane de dolari numai in America, si i-a adus statutul de cel mai mare star de cinema al vremii. Rolul i-a adus si o nominalizare la Globurile de Aur, in 1991. Urmatorul proiect s-a numit „My Girl”, in 1991, in care a jucat rolul unui baiat alergic la orice, starnind multe controverse.

In 1992, a fost lansat „Home Alone 2: Lost in New York”, iar in urmatorul an „The Good Son”. In 1994, un sir de succese („The Pagemaster”,”Getting Even with Dad” si „Richie Rich”) i-au adus 8 milioane de dolari in buzunar, onorariu record pentru un actor de varsta sa.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X