ShowBiz

Scandal pe scena iUmor! Mihai Bendeac, la un pas să ia la bătaie un concurent

Scandal pe scena iUmor, ediția de duminică, 23 octombrie. Totul a pornit de la unul dintre concureții veniți la show, magicianul Ion Prepeliță, care a reuși să îl scoată din minți pe juratul emisiunii.

Scandal pe scena iUmor, din cauza unei rațe. Mihai Bendeac și-a ieșit din minți de față cu toată lumea și a fost la un pas să sară la bătaie. Magicianul Ioan Prepeliță l-a făcut pe Mihai Bendeac să se enerveze la culme.

Scandal pe scena iUmor. Bendeac a sărit în apărarea unei rațe
Juratul ”iUmor” a făcut o adevărată criză de nervi atunci când a văzut cum magicianul a manevrat rața în timpul numărului lui de magie. La final, Bendeac s-a ales cu rața, după ce s-a asigurat că nu mai era vorba și de un alt animal chinuit de concurent. Tot în cadrul ecestei ediții, Mihai Bendeac a avut parte de o surpriză din partea unui concurent, care i-a făcut înmormântarea acestuia pe scenă. Cei prezenți au avut parte de un show de senzație „Când foarte mulți concurenți se gândeau că dacă mă duc acolo, mă înmormântează ăla, uite că a venit unul care m-a înmormântat el pe mine”, spune Mihai Bendeac. Chiar dacă s-a mai și distrat pe alocuri la acest moment, actorul ar avea totuși o problemă cu această situație: „Eu aș vrea să fiu incinerat. Puteți să vă gândiți la ceva apropo de treaba asta? Arde-te-ar focu’, Bendeac” sau ceva de genul acesta?

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X