Bizar

Scandal international din cauza notei de plata a unor turisti chinezi. Ar fi dat aproape 4.000 de euro la un local ieftin

O nota de plata la un restaurant extrem de popular ar putea afecta imaginea Israelului in ochii turistilor chinezi.

Un grup de 8 turisti chinezi in Israel s-a trezit cu o nota de plata de 16.500 de sekeli – peste 3.900 de euro – dupa o masa la Abu Gosh, un restaurant de langa Ierusalim. Localul, specializat in humus si cunoscut mai degraba pentru preturile modice, de ordinul zecilor de euro, e acuzat o asociatie a turoperatorilor israelieni ca i-ar fi pacalit pe turisti.

“Poate ca sunt un miliard de chinezi, dar nu toti sunt fraieri. Acesti chinezi au spus ca nu se vor intoarce si nu le vor recomanda prietenilor lor sa viziteze Isralul”, spun reprezentantii agentiilor, care acuza restaurantul Abu Gosh ca distruge potentialul pietei chineze de turism.

Patronii localului sustin insa ca acest scandal a fost declansat de “invidia concurentei”. Varianta lor este ca cei 8 turisti au inchiriat aproape jumatate din local, care are o capacitate de 300 de locuri, vineri seara, cea mai aglomerata perioada a saptamanii. In plus, chinezii ar fi comandat bauturi scumpe si ar fi cerut un miel intreg.

“Pareau fericiti, au dat un bacsis mare, iar apoi cineva a postat nota pe Facebook. Oamenii nu inteleg ca avem produse la 15 dolari, dar aceasta a fost o comanda speciala”, spune unul dintre proprietari.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X