Actualitate

SCANDAL FĂRĂ PRECEDENT! VIITOARE POLIȚISTE, NEVOITE SĂ DEFILEZE ÎN SÂNII GOI: “PARCĂ ERA UN VIDEOCHAT”

Mai multe tinere care voiau să lucreze la Poliția de Frontieră din Iași s-au plâns de faptul că au fost nevoite să defileze în sânii goi în fața unei comisii din care făceau parte trei bărbați.

Tinerele care s-au înscris la concursurile organizate de Poliția de Frontieră Iași se plâng să au fost umilite. Potrivit jurnaliștilor de la Ziarul de Iași, tinerele sunt nevoite să defileze numai în lenjerie intimă, fără sutien, în fața comisiei compuse din bărbați, în care este un singur medic.

“Parcă era un videochat live. Comisia era formată din trei bărbați, care examinau femei cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani, dezbrăcate, numai în chiloți, fără sutien. Era un medic ofițer și doi subofițeri, secretari, și nu asistenți medicali”, a spus o tânără care își dorea să se angajeze la Poliția de Frontieră, potrivit sursei citate. O altă candidată s-a plâns de faptul că membrii comisiei i-au măsurat greșit înălțimea. Reprezentanții Poliției de Frontieră susțin că de vizita medicală se ocupă Centrului Medical Județean al Ministerului Afacerilor Interne.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X