Social

SCANDAL AMOROS ÎN PNL. Ce acuzaţii dure i se aduc unui LIDER LIBERAL

Partidul Naţional Liberal se confruntă cu noi probleme. Astfel, Victor Ionescu, coordonatorul PNL Diaspora, este acuzat de un utilizator Facebook de hărţuire. Tânara susţine că politicianul i-a propus mai multe întâlniri la Braşov, Bucureşti sau Londra.

Potrivit jurnaliştilor de la flux24.ro, Julia Nicoară a dezvăluit pe pagina personală de Facebook mai multe detalii despre liderul PNL.

“Urasc falsitatea si duplicitatea. Un individ care doreste se pare sa devina parlamentar m-a acostat pe facebook, imi trimitea pupici si imi propunea intalniri ba la Brasov, ba la Bucuresti sau la Londra. Am aflat apoi ca de fapt omul e aproape INSURAT. Viitoarea lui sotie oare cum se simte? Eu una am fost mintita, ea inselata!
Pe langa asta, am aflat ca nu sunt singura pe care o acosta pe facebook ci foarte multe fete au fost in aceasta situatie.

Credeti ca de (inca) un Don-Juan avem nevoie in parlament?

Am aflat apoi (rasfoind presa) ca acest individ (care in mesajele private a dat dovada de semi-analfabetism) este si scriitor. Scriitor e mult spus, mai corect ar fi plagiator. Sunt curioasa daca si replicile cu care incerca sa ma agate sunt plagiate.

Acest individ se numeste VICTOR IONESCU. Sunt dispusa sa pun print-screen-uri de la conversatiile noastre pentru a demonstra nivelul sau de cultura!

Totodata rog toate fetele care s-au aflat in aceasta situatie sa posteze pe facebook, pentru ca lumea sa stie adevarata fata a acestui individ!”, este mesajul tinerei pe reţelele de socializare.


Aceste dezvăluiri ar putea să îi dea planurile peste cap lui Victor Ionescu.

„Doresc să candidez pentru un mandat de deputat de diaspora la alegerile din această toamnă. Cred că experiența acumulată în cei aproape 20 de ani de acțiune politică, precum și încrederea de care mă bucur în rândul majorității comunităților de români din străinătate mă vor ajuta în acest demers”, spunea Victor Ionescu în urmă cu două luni.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X