Tehnologie

Samsung revolutioneaza smartphone-ul. Toate telefoanele Galaxy S vor avea ecran curbat

Samsung va renunta complet la telefoanele Galaxy S cu design clasic, odata cu trecerea timpului, compania urmand sa lanseze numai dispozitive cu ecran curbat, a declarat Dong-jin Koh, sefului diviziei de telefoane mobile a gigantului sud-coreean.

“Samsung a luat in considerare folosirea ecranului edge ca element distinctiv pentru intreaga gama smartphone Galaxy S, compania oferind in schimb consumatorilor o experienta diferita in utilizare apeland la optimizari software si includerea de functii noi care sa puna in valoare ecranul curbat”, a declarat oficialul Samsung, scrie Mediafax.ro.

De altfel, atat modelul Galaxy S6 de anul trecut, cat si succesorul Galaxy S7 au fost lansate in versiuni cu si fara ecran curbat, in ambele situatii varianta „edge” fiind mai bine primita de catre public.

In aceste conditii, este practic o certitudine faptul ca Samsung va lansa si un model Galaxy Note7 edge, avand ecran dual-edge curbat pe ambele laturi, insa nu este clar daca compania va renunta de acum la modelul Note7 cu ecran plat sau face aceasta schimbare anul viitor, lansand un singur model Galaxy S8 (cu ecran curbat).

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X