Lifestyle

Șamponul pentru cabaline, în topul produselor preferate de românce

In timp ce divele de la Hollywood plătesc bani grei pentru tot felul de tratamente împotriva căderii părului, dar și pentru înfrumusețarea podoabei capilare, româncele se declară extrem de mulțumite de efectele șamponului pentru cabaline pe care au ajuns să-l folosescă în mod regulat.

Da, da, exact așa cum ați citit! Este vorba despre șamponul folosit pentru spălarea căluților și despre care vorbesc, de ceva vreme, majoritatea femeile atât în saloanele de înfrumusețare, cât și în raioanele de cosmetice din supermarketuri sau chiar și pe rețelele de socializare. De curând, o tânără domnișoară a ținut să împărtășească prietenilor virtuali părerea ei despre șamponul pe care l-a descoperit și de care este foarte mulțumită.

”Și am mai avut șampoane la viața mea, dar ca ăsta asta, niciodată! Într-o săptămână mi-am spălat de 4 ori părul de dragul lui. Bun tareeeeeee, musai să ți-l iei! L-am găsit la o farmacie veterinară și a costat 13 lei un litru. Super degresant, hidratează bine, dă volum și oprește căderea părului, are un miros plăcut, o culoare verde fistic, m-am îndrăgostit de el și ți-l recomand cu multă încredere”, a scris Cristina pe Facebook.

Printre cele mai vândute produse

Curioși, am mers și noi la un Pet Shop pentru a afla ceva mai multe despre șamponul cu pricina. Și am aflat că este unul dintre cele mai vândute produse din magazin și că nu numai o dată s-a întâmplat să rămână cu stoc 0 din cauza cererii mari.


Vânzătoarea ne-a spus că doamnele care l-au achiziționat o dată, au rămas fidele produsului tocmai pentru că reduce semnificativ mătreața și căderea părului. Mai mult decât atât, femeia ne-a dezvăluit că multe dintre cliente au aflat de minunatul produs chiar de la coafeze.

Ca orice produs de pe piață și șamponul pentru cabaline conține câteva chimicale. Pe lângă acestea însă, în compoziția lui se găsesc și plante medicinale cum ar fi: mușețel, salvie, nuc, coada calului, extract vegetal de mesteacăn, brusture și urzică.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X