Util

Sampon de bicarbonat de sodiu: parul tau va creste ca prin magie!

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient cunoscut pentru spectrul sau larg de utilizari a caror popularitate a fost in crestere, deoarece au existat noi descoperiri in ceea ce priveste potentialele sale de vindecare. Si anume, printre altele, bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat pentru a imbunatati calitatea parului. Prin urmare, va curata parul si il va face sa arate mai stralucitor ca niciodata.

Daca vrei sa pastrezi starea de sanatate a pielii si a parului si vrei sa eviti produsele cumparate de la magazin, umplute cu substante chimice nocive, poti incerca acest tratament pe baza de bicarbonat de sodiu. Rezultatele finale sunt uimitoare!

Prepararea si aplicarea:

Se amesteca 1 parte bicarbonat de sodiu si 3 parti de apa intr-un flacon mic. Apoi, aplica acest sampon pe parul umed sau uscat. Maseaza bine si lasa-l 1 – 3 minute. Apoi clateste bine. Pentru orice resturi, foloseste apa calda pentru a le curata. Dupa clatirea parului, se aplica 1 parte otet de mere si 4 parti apa. De asemenea, se adauga cateva picaturi de ulei esential de lavanda, menta șsi / sau rozmarin pentru a suprima mirosul de otet. Apoi se clateste parul.

La inceput poate fi dificil pentru tine sa utilizezi aceasta metoda, insa rezultatele te vor face sa iti schimbi parerea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X