Astro Fun

Sagetator-Berbec-Leu: cel mai egoist triunghi al zodiacului

Sagetatorul este cel mai retinut dintre cei trei, cel mai arogant, uneori si, in aparenta, cel mai rece. Este, insa, pasional si pune pret pe comunicarea subtila, dincolo de cuvinte.

Berbecul este cel cu umorul, cu bonomia, cu talentele culinare si pofta de viata. Este, insa, orgolios si suspicios. Nu iarta jignirea sau lipsa de consideratie.

Leul are un simt critic foarte ascutit. Prin natura sa, este intolerant; numai educatia, experienta de viata sau un ascendent mai bland il pot determina sa depuna eforturi pentru a-si tine in frau furia si intoleranta.

Ce se intampla cand cei trei se intalnesc? Daca este vorba de o familie, poti pune armonia dintre ei pe seama relatiilor de rudenie. Dar cand se intalnesc la munca? Atunci se petrece ceva neasteptat. Indiferent de pregatirea fiecaruia, de locul pe scara ierarhica sau de varsta, intre cei trei se creeaza o legatura dincolo de ratiune.

Trasaturile cele mai pronuntate ale fiecaruia dintre ei vor potenta germenii respectivelor trasaturi in ceilalti doi. Din usoara superioritate a Sagetatorului si din orgoliul Berbecului, Leul va scoate simtul critic ascutit. Din relaxarea Sagetatorului si din spontaneitatea Leului, Berbecul va dezvolta umorul spumos. Iar Sagetatorul ii va determina pe Leul infatuat si pe Berbecul suspicios sa se izoleze in acest triunghi de restul lumii.

Iata, deci, de ce acest triunghi este considerat cel mai egoist al zodiacului: pentru ca este cel mai greu de penetrat. Un Sagetator, un Leu si un Berbec care au sansa de a se intalni si a petrece timp impreuna vor avea intotdeauna glumele lor pe care nu le intelege nimeni, iar ei nu sunt deloc dispusi sa le impartaseasca si altora.

Vor imparti totul frateste, excluzand de la imparteala pe un al patrulea, oricine ar fi el. Vor trece prin furcile criticii pe oricine va avea un conflict cu unul dintre ei si isi vor lua unul altuia apararea, cu orice risc, chiar daca dreptatea ar fi de partea cuiva din exterior.

Ceea ce sta la baza acestei desavarsite intelegeri este curtarea, admiratia reciproca. Toate cele trei semne sunt sensibile la aprecierea celor din jur. Nu pot fi, insa, pacalite prin lingusire nesincera. Este cert ca-i agream pe cei din jur cu atat mai mult cu cat ei ne satisfac anumite nevoi. Or, nevoia cea mai mare a celor trei zodii este de apreciere sincera.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X