Social

S-a urcat în avion şi…Un bărbat din Gorj a rămas fără banii pentru care a muncit nouă luni în Israel

Un bărbat din Gorj a rămas fără banii pentru care a muncit nouă luni în Israel, şi asta pentru că geamantul său s-a rătăcit la întoarcerea în ţară. Bărbatul spune că avea în bagaj 5.000 de euro.

Alin Marica a lucrat în construcţii în Israel, iar timp de nouă luni a muncit din grei pentru cei 5.000 de euro. La întoarcerea în ţară a pus banii în bagajul de cală, iar acesta s-a rătăcit. „M-au băgat prin filtrele alea de nu ştiu câte ori că nu am mai avut timp să îi scot. Când a plecat bagajul l-au oprit ei, în avion nu a mai ajuns.”, a spus bărbatul. Acesta a primit geamantanul trei zile mai târziu. Lipsea o lampă pe gaz şi suma de 5.000 de euro. Colegii spun că l-au văzut când a pus banii în bagaj. Cu martori şi un avocat, omul vrea să îşi caute dreptatea în instanţă şi a dat în judecată compana aeriană, dar şi aeroportul Otopeni, potrivit stirileprotv.. ”Sunt mari şanse ca banii să fii dispărut la noi, având în vedere că i-au confirmat că i-au desfăcut bagajul”, a declarat avocatul bărbatului.

Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al companiei Aeroporturi Bucureşti: „Nu se transportă bunuri de valoare în bagajul de cală, asta este menţionată clar în bilet. La pierderea unui bagaj de o companie aeriană, aeroportul nu are nicio atribuţie în ceea ce priveşte procesarea bagajelor şi singura responsabilitate este a transportatorului”. Soţia bărbatului este şomeră, iar omul îşi caută acum şi el de lucru.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X