Diverse

S-a simtit mereu oaia neagra a familiei. Dupa 56 de ani, a aflat un secret tulburator

Toata viata a simtit ca locul in care a trait nu ii apartinea. S-a simtit oaia neagra a familiei inca din copilarie. Dupa 56 de ani, a aflat ca nu este singura care traieste senzatii stranii legate de propria ei familie.

Pe 3 mai 1953 s-au nascut doua fetite: DeeAnn Angell si Kay Rene Reed. Cele doua au venit pe lume in spitalul Heppner din Oregon, Statele Unite ale Americii.

Cand una dintre mame a primit pe fata ei DeeAnn a simtit ca ceva nu era in regula si a insistat sa le spuna moaselor ca au gresit copilul. Personalul medical al maternitatii a convins-o pana la urma pe femeie ca este fetita ei, insa dupa 56 de ani s-a intamplat ceva impresionant.


Adevarul descoperit dupa 56 de ani
Cand DeeAnn ANgell era o fetita, cei din familia ei au observat ca este singura persoana blonda cu ochi albastri. Toti aveau parul castaniu, iar fetita se simtea tot timpul ciudata cand isi vedea fratiorii in poze, iar ea iesea in evidenta cu blondul ei platinat.

De cealalta parte era Kay Rene Reed, care s-a simtit la randul ei oaia neagra in familia gresita. De multe ori si-a intrebat parintii daca este cu adevarat o Reed sau are o alta familie pe lume. Kay credea ca era adoptata si ca ai ei ii ascund adevarul.


In acea epoca inca nu exista tehnica de recoltare a probelor ADN. Dupa aproximativ 56 de ani, fratele lui Kay, Bobby, a primit un telefon de la o femeie in varsta, care l-a sunat sa ii spuna un mare secret.

Cand Bobby a ajuns acasa la femeia de 86 de ani, aceasta i-a spus ca o cunoaste pe mama lui Kay, sora lui. Batrana i-a spus lui Bobby ca cele doua femei au fost schimbate la nastere.

Femeia a decis sa ii spuna adevarul lui Bobby dupa ce toti cei patru parinti au murit. In vara anului 2009, Kay si DeeAnn si-au facut testele ADN in Kennewick, Washington. Rezultatele au confirmat marea minciuna in care au trait 56 de ani.

Cele doua au devenit cunoscute in toata America, iar posturi de televiziune precum ABC le-au invitat pentru a-si spune incredibila poveste.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X