Inedit

S-a mutat dintr-un apartament cu 4 camere si 3 bai la aceasta cabanuta din padure. Pare mica, insa in interior are dormitor, baie, bucatarie, mansarda si o sufragerie superba! Asta da inspiratie si bun gust

Jewel a luat decizia sa se mute intr-o locuinta mai mica pentru a fi mai libera si lipsita de griji inutile.

In urma cu zece ani, ea locuia intr-un apartament urias, de 4 camere, cu 3 bai, insa nu se simtea fericita. Spiritul ei ii spunea ca trebuie sa fie libera sa se mute oricand si oriunde vrea, fara prea mari batai de cap si costuri uriase. Initial, s-a mutat intr-o garsoniera, dar tot nu a fost pe gustul ei.

Pana la urma, si-a gasit fericirea intr-o casa pe roti, de 33 de metri patrati, amenajata perfect pentru stilul ei de viata. Nu a facut niciun compromis in ceea ce priveste confortul. Jos, spatiul e ocupat de o sufragerie cocheta, cu o fereastra rotunda ce da spre padure, de bucataria complet utilata si de baie.


Cu ajutorul unor scari de interior, din sufragerie se face accesul catre dormitor, aflat deasupra bucatariei si catre zona de relaxare de deasupra baii, unde se afla un fotoliu comfortabil, perfect pentru lenevit sau citit.
In exterior, atasata de peretii cabanei, se afla o veranda cu pereti tranparenti, perfecta pentru a lua cafeaua, dimineata.

Descopera casa miniaturala in albumul foto de mai jos:

~what would you do if you knew you could not fail?

Posted by Ms.Gypsy Soul on 5 August 2015

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X