Bizar

S-a dus intr-un bar, a baut cateva beri si cand s-a trezit a doua zi dimineata a vazut ASTA infricosat pe interiorul piciorului! Nici o fata nu a mai vrut se apropie de el de atunci

Barbatul a petrecut o noapte nebuna intr-un club si nu si-a dat seama ce face, asa ca a doua zi dimineata cand s-a trezit, a suportat consecintele din plin.

Se pare ca in aburii alcoolului, tanarul a avut o dorinta, aceea de a-si tatua pe pulpa superioara, in interior, un penis destul de mare si foarte vizibil.Can s-a trezit dimineata si a vazut, Greg a avut un soc. Credea ca e doar desenat, insa cand a incercat sa il stearga, a vazut ca este tatuaj permanent. El a marturisit ca nu isi aduce aminte nimic de ceea ce facuse in club si unde s-a dus pentru ca a baut niste absint si apoi alte bauturi alcoolice.

Cand a vazut penisul tatuat a doua zi, tanarul s-a gandit ca: „Nu credeam ca e un tatuaj, credeam ca cineva l-a desenat cu un stilou, ceva…asa ca am inceput sa rad. Insa nu mai era o gluma. Am stat asa cateva saptamani pana m-am hotarat ce sa fac. Nicio tipa nu a mai vrut sa faca sex cu mine. Li se parea ciudat. M-am dus si l-am acoperit cu un desen, asta e…”

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X