Vedete romanesti

Ruby, cu sânii la vedere pe Facebook. Fanii au observat altceva. „În halul ăsta?”

Ruby, cu sânii la vedere pe Facebook. Artista și-a expus, în toată splendoarea, bustul generos. Însă prietenii virtuali au fost atrași de un alt detaliu. Unii dintre ei s-au amuzat copios atunci când au văzut cu ce s-a încălțat artista.

Ruby, cu sânii la vedere, într-un selfie incendiar. „M-am trezit să vă salut un pic. Aoleuuu… și văd pe aici că e si ziua lui Mihail și Gavril aka Mihai si Gabi sau Mihaela și Gabriela sau cum mai știti voi ca vă strigă… Să trăiti cu numele maaa!?? și să fie cu bucurii din belșug!❤️ puuupix. Acum o sa revin la somn, nu vă suparati, da sunt moaaartă”, le-a spus Ruby fanilor în urmă cu doar câteva ore. Fanii au reacționat imediat. “În halul ăsta de sexy te trezești tu?”, “Ce ai în picioare!”, “Arăți foarte bine”


Ruby, cu sânii la vedere. Artista are un bust generos, dar şi-a scos acidul hialuronic din buze
Ruby şi-a scos acidul hialuronic din buze și recunoaște că a exagerat atunci când și-a injectat acid în buze. „Am exagerat puţin cu acidul hialuronic”, a recunoscut cântăreaţa la pro tv. Femeia care a convins-o să facă această schimbare, a fost bunica interpretei, la care vedeta ține foarte mult. Atunci când vine vorba despre părerea bunicii, Ruby nu stă prea mult pe gânduri. „Mamă, ce e cu buzele alea? Îmi zic vecinele! Fă ceva”, i-ar fi spus bunica artistei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X