Vedete romanesti

Roxana Dobre a ales numele fetiţei! Uite cum o va chema pe mezina lui Florin Salam

Roxana Dobre şi cu Florin Salam au hotărât numele celui de-al doilea copil al lor. Însărcinată în luna a opta, logodnica manelistului se gândeşte ca, pe lângă primul nume, să mai adauge şi un nume de sfânt.

Bruneta a dezvăluit într-o emisiune TV ce nume va purta cea de-a doua fetiţă a ei, care se va naşte în preajma Crăciunului. Împreună cu Florin Salam, au căzut de acord asupra numelui Rania.

„Ne-am gândit aşa, de fapt eu mai mult. Florin are un program foarte încărcat- Ne-am sfătuit aşa în privinţa numelui. Mă gândeam la Rania, îmi place foarte mult Rania. Şi având în vedere că se va naşte în preajma Crăciunului, chiar termenul este pe 24-25 decembrie şi mă gândeam ori să-i aleg un nume de sfânt, chiar Cristina. Pe 27 e Sfântul Sţefan, şi tatăl meu, Dumezeu să-l ierte, avea acelaşi nume de sfânt şi mă gândeam aşa,” a declarat Roxana Dobre.

Roxana şi Florin Salam şi-au amânat nunta din cauza decesului tatălui manelistului şi nu au hotărât încă data la care aceasta va avea până la urmă loc. Aceasta susţine că totul va fi spontan, la fel cum s-a întâmplat şi cu botezul micuţei Jaqueline.

Florin Salam a plecat din România. Ziua de 4 octombrie a fost ziua din care, teoretic, Florin Salam nu va mai cânta în România, motiv, de altfel, de ceartă între manelist și membrii trupei sale, cu toții fiind solicitați pentru un recital în urma căruia ar fi încasat o sumă uriașă de bani. Cu toate acestea, Florin Salam nu s-a lăsat convinsă să urce pe scenă, el fiind decis să mai cânte doar în străinătate. „În ultima perioadă, Florin Salam a cântat pentru alții. Banii pe care îi lua pe dedicaţii trebuia să-i dea înapoi că dacă nu, era amenințat; îmi spui că mă tai, că nu ştiu ce. (…) Nu e vorba de acei interlopi, pe care-i numeri pe degetele de la o mână, pentru că nu fac mârlănii de genul acesta! (…) A fost o fază, pe data de 20 septembrie, Florin a trebuit să cânte undeva, dar nu a putut pentru că i-a fost rău. Efectiv a avut o cădere, obosit. Imaginează-ţi că a cântat în cinci locuri diferite câte două ore. Îmi pare rău că Roxana trebuie să afle de la televizor, ea nu ştia nimic de asta. Atenţie, el voia să meargă, dar nu l-am lăsat. Am chemat salvarea pentru a-l salva pe Salam. (…) S-a dus să ducă 4.000 de euro, pentru că nu putea să cânte. Şi cineva a zis că 10.000 trebuia să dea. Apoi a venit cu ameninţări, că-l tăiem, că nu ştiu ce. Nu înţeleg de ce chestia asta! Eu am să pornesc şi am să fac reclamaţii peste tot. Inclusiv eu am primit primit ameninţări pe telefon. (…) Eu sunt prietenul lui. Nu sunt nici impresarul, nici managerul, sunt prietenul lui Florin Stoian. Va cânta numai afară, unde are deja cântări. (…) Florin Salam a cântat pentru alţii. (…) Florin Salam este afectat în urma scandalului”, a mărturisit Puiu Gheorghiu în cadrul emisiunii „Agentul VIP”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X